mauss_udklædningstøj        
      Dansk Deutsch English
Forside Kollektion Køb her Om Mauss Kontakt
   
Du er her : Forside ˃ Køb her > Bestilling        
 
 
  Køb her  
  Bestilling  
  Handelsvilkår  
     
     
 
 
  Kundeservice  
  Links  
  Tip en ven  
  Gavekort  
  Galleri  
  Sitemap  
 
 
  Nyhedsbrev  
  Tilmeld / Afmeld  
  Skriv din e-mail her  
 

Bestilling

kongekrone  

Forespørgsler
Har du spørgsmål til Mauss udklædnings modeller, har du brug for en anden størrelse, en anden farve eller en helt anden udklædnings dragt, er du altid velkommen til at sende en e-mail her eller ringe til mig på 21 44 18 01.

Bestilling
Har du fundet noget du gerne vil bestille, send enten en e-mail her eller ring til mig på 21 44 18 01. Husk bestillingsnummeret og evt. størrelsen og farven, hvis der findes flere muligheder. Når jeg har fået din bestilling, fremsender jeg en ordrebekræftelse samt en betalingsopfordring og oplysning om leveringstiden per mail. Jeg syer efter bestilling mod forudbetaling.

Levering
Leveringstiden er afhængig af din ordrer. Normalt leveres varer fra kollektionen indenfor 2-5 dage efter modtagelse af betalingen. På ordrebekræftelsen får du oplysninger om leveringstiden per mail. Bestiller du et særligt kostume, som ikke findes i kollektionen endnu, kan det være, at jeg skal først bestille stoffet til det. I det tilfælde aftaler vi, hvornår jeg kan levere.  Hvis kunden accepterer mit forslag, er købet bindende og kan ikke byttes eller leveres retur. Jeg forbeholder mig ret til efterfølgende evt. at lade modellen indgå i kollektionen og bruge billeder af den model, jeg har syet til kunden.
Mauss sørger for levering med Post Danmark til modtager hurtigst muligt. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Mauss kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mauss naturligvis en ny leverance uden beregning.

Pr
iser og Rabat
Priser står ved de enkelte modeller og er inkl. moms. Ved køb af 3 syede dele fra kollektionen ydes der desuden rabat på 5 % .

Forsendelse
Mauss sender varer med Post Danmark som forsikret pakke. Kunden kan vælge mellem pakke med omdeling (80 kr.) og pakke uden omdeling (65 kr.). Når varen er afsendt vil du modtage en e-mail med et pakke nr., så pakken kan følges via Track & Trace på Post Danmarks hjemmeside.
Varerne kan selvfølgelig også afhentes i værkstedet, Thorsvej 53,  8680 Ry, men kun efter aftale.

Fremvisning eller Besøg
Hvis I er en større gruppe eller en institution, kommer jeg gerne forbi og viser udklædningstøjet og tilbehør frem. Det er også muligt at besøge værkstedet efter aftale.

 

 
Syværksted Mauss  ◊  Susanna Hansen  ◊  Thorsvej 53  ◊  8680 Ry  ◊  tel: 21 44 18 01  ◊  e-mail: kontakt@mauss.dk