mauss_udklædningstøj        
      Dansk    
Forside Kollektion Køb her Om Mauss Kontakt
   
Du er her : Forside ˃ Køb her > Bestilling        
 
 
  Køb her  
  Bestilling  
  Handelsvilkår  
     
     
 
 
  Kundeservice  
  Links  
  Tip en ven  
  Gavekort  
  Galleri  
  Sitemap  
 
 
  Nyhedsbrev  
  Tilmeld / Afmeld  
  Skriv din e-mail her  
 

Bestilling

kongekrone  

Forespørgsler
Har du spørgsmål til Mauss udklædnings modeller, har du brug for en anden størrelse, en anden farve eller en helt anden udklædnings dragt, er du altid velkommen til at sende en e-mail her.

Bestilling
Har du fundet noget du gerne vil bestille, er du velkommen til at sende en e-mail her. Husk bestillingsnummeret og evt. størrelsen og farven, hvis der findes flere muligheder. Når jeg har fået din bestilling, fremsender jeg en ordrebekræftelse samt en betalingsopfordring og oplysning om leveringstiden per mail. Jeg syer efter bestilling mod forudbetaling.

Levering
Leveringstiden er afhængig af din ordrer. Normalt leveres varer fra kollektionen indenfor 5 - 8 arbejdsdage efter modtagelse af betalingen, hvis materialet er på lager. På ordrebekræftelsen får du oplysninger om leveringstiden per mail.  

Mauss sørger for levering med Post Nord til modtager hurtigst muligt. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Mauss kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mauss naturligvis en ny leverance uden beregning.

Pr
iser
Priser står ved de enkelte modeller og er inkl. moms.

Forsendelse
Mauss sender varer med Post Nord som forsikret pakke. Kunden kan vælge mellem pakke med omdeling eller pakke uden omdeling. Se den aktuelle pris på Post Nords hjemmeside. Når varen er afsendt vil du modtage en e-mail med et pakke nr., så pakken kan følges via Track & Trace på Post Nords hjemmeside.
Varerne kan selvfølgelig også afhentes på værkstedet, Thorsvej 53,  8680 Ry, men kun efter aftale.

 

 
Syværksted Mauss  ◊  Susanna Hansen  ◊  Thorsvej 53  ◊  8680 Ry  ◊  tel: 21 44 18 01  ◊  e-mail: kontakt@mauss.dk