mauss_udklædningstøj        
      Dansk    
Forside Kollektion Køb her Om Mauss Kontakt
   
Du er her : Forside ˃ Køb her > Handelsvilkår        
 
 
  Køb her  
  Bestilling  
  Handelsvilkår  
     
     
 
 
  Kundeservice  
  Links  
  Tip en ven  
  Gavekort  
  Galleri  
  Sitemap  
 
 
  Nyhedsbrev  
  Tilmeld / Afmeld  
  Skriv din e-mail her  
 

Handelsvilkår

 

Fortrydelsesret
Mauss udklædningstøj yder 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamationsret
Mauss udklædningstøj yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Mauss indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder Mauss returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mauss udklædningstøj
Thorsvej 53
8680 Ry
Email: kontakt@mauss.dk

Returnering
Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at Mauss ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, alternativt sendes på mail - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse,
Registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Behandling af persondata
Ingen personlige oplysninger der registreres på mauss.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mauss udklædningstøj.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven.
Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Mauss udklædningstøj, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Mauss. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Som registreret hos Mauss har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som Mauss har om dig. Det får du ved at kontakte mig. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager jeg sletning i det omfang, det ønskes.

 

 
Syværksted Mauss  ◊  Susanna Hansen  ◊  Thorsvej 53  ◊  8680 Ry  ◊  tel: 21 44 18 01  ◊  e-mail: kontakt@mauss.dk