mauss_udklædningstøj        
      Dansk    
Forside Kollektion Køb her Om Mauss Kontakt
   
Du er her : Forside ˃ Om Mauss ˃ Mauss ide        
 
 
  Om Mauss  
  Mauss ide  
  Hvem er Mauss  
  Materialer  
  Ris og ros  
  Download folder  
  Presse og TV  
     
 
 
  Kundeservice  
  Links  
  Tip en ven  
  Gavekort  
  Galleri  
  Sitemap  
 
 
  Nyhedsbrev  
  Tilmeld / Afmeld  
  Skriv din e-mail her  
 

 

Mauss ide

fehat  


Mauss
udklædningstøj står for naturmaterialer, høj kvalitet, plads til individualitet og gennemtænkt design til børn og voksne.
Ideen er, at lave udklædningstøj i høj kvalitet, som kan leges med i mange sammenhænge, som opfordrer børn til at bruge deres fantasi, som stimulerer sanserne med forskellige stofkvaliteter og dejlige farvenuancer og som kan bruges i flere år. Mange af modellerne har 2 rollesider, der kombineres efter ønske og kan derfor anvendes til forskellige lege. Alle dragterne kan børnene selv tage på og af. Børnene kan fordybe sig i deres rolle og behøver ikke hjælp af en voksen.

Materialer
Jeg benytter udelukkende materialer af høj kvalitet. Jeg bruger uld, bomuld, hør, silke og viskose til udklædningstøjet. Alt tøj kan vaskes og hvis uheldet er ude, kan det også repareres. Hattene er afstivet med et lag bomuldsvat, så de beholder deres form, selv om de måske har ligget i bunden af udklædningskassen eller man er kommet til at sidde på dem.

To i en dragter
De fleste kostumer har 2 forskellige rollesider og er til at vende. De er nemme at tage på og af igen, fordi de lukkes på forsiden. Børnene kan fordybe sig i deres rolle og behøver ikke hjælp af en voksen. Der findes en masse tilbehør til de forskellige figurer, fx hatte, tasker, våben, heste ... Tilbehøret kan selvfølgelig kombineres på kryds og tværs og giver plads til børnenes fantasifulde leg.

Fantasi
Børn begynder som regel at lege rolle- og fantasilege omkring 2½ - 3årsalderen. De elsker at klæde sig ud og blive til en helt anden figur, om det nu er en tapper ridder, en yndig prinsesse, en farlig drage eller en sød kanin.

Sanseoplevelser
Små børn lærer gennem sanserne. Jeg vil gerne give børnene en sanseoplevelse mens de leger. Det gør jeg gennem farverne og med forskellige stofkvaliteter, fx den tunge uld stof, en tynd silkeorganza, en grov bomuld, en blød velour eller en glat viskose. Alle sammen er med til at stimulere sanserne og skaber stemninger til rolleleg.
 

 
Syværksted Mauss  ◊  Susanna Hansen  ◊  Thorsvej 53  ◊  8680 Ry  ◊  tel: 21 44 18 01  ◊  e-mail: kontakt@mauss.dk