mauss_udklædningstøj        
      Dansk    
Forside Kollektion Køb her Om Mauss Kontakt
   
Du er her : Forside ˃ Om Mauss ˃ Download folder        
 
 
  Om Mauss  
  Mauss ide  
  Hvem er Mauss  
  Materialer  
  Ris og ros  
  Mauss folder  
  Presse og TV  
     
 
 
  Kundeservice  
  Links  
  Tip en ven  
  Gavekort  
  Galleri  
  Sitemap  
 
 
  Nyhedsbrev  
  Tilmeld / Afmeld  
  Skriv din e-mail her  
 

 

Folder

Du er meget velkommen til at sprede budskabet om Mauss udklædningstøj fx i dit barns børnehaven. Jeg sender gerne nogle papirfolder i A4 størrelse (2 gang foldet) til fordelingen, hvis blot du sender mig en mail om det.
Du kan også selv  download en folder herfra. Tak for hjælpen!                                                                                          download folder
 

 

 Udklædningstøj i naturmaterialer
til børn og voksne


Troldmandshat
 

Kvalitetslegetøj og kostumer til rolleleg, teater og eventyrfortælling i børnehaven, skolen og derhjemme.

Se hele kollektionen og priser under

www.mauss.dk

 

Ideen

Ideen er, at lave udklædningstøj i høj kvalitet, som kan leges med i mange sammenhænge, som opfordrer børn til at bruge deres fantasi, som stimulerer sanserne med forskellige stofkvaliteter og dejlige farve-nuancer og som kan bruges i flere år. Mange af modellerne har 2 rolle-sider, der kombineres efter ønske og kan derfor anvendes til forskellige lege. Alle dragterne kan børnene selv tage på og af. Børnene kan fordybe sig i deres rolle og behøver ikke hjælp af en voksen.
 


 

 

Kongekrone

 

 

 

Vendekappe sørøver/konge

Sanseoplevelser

Små børn lærer gennem sanserne. Vi vil gerne give børnene en sanse-oplevelse med vores udklædningstøj. Det gør vi gennem farver og med brug af forskellige stofkvaliteter, fx en tung uldstof, en tynd silkeorganza, en grov bomuld, en blød velour eller en glat viskose. Sanserne stimuleres og der skabes stemning til rolleleg.

 

 

 

 
 

Materialer

Jeg benytter udelukkende materialer af høj kvalitet. Vi bruger uld, bomuld,
 

Heksehat
 

hør, silke og viskose til vores tøj. Alt tøj kan vaskes og hvis uheldet er ude, kan det også repareres. Hattene er afstivet med et lag bomuldsvat, så de beholder deres form, selv om de måske har ligget i bunden af udklædningskassen.


”To i en” - dragter

De fleste kostumer er vendbare og har 2 rollesider, der kombineres efter ønske.  De er nemme at tage på og af igen uden voksenhjælp, fordi de lukkes på forsiden. Der findes en masse tilbehør til de forskellige figurer, fx hatte, tasker, våben eller heste. Tilbehør kan kombineres på kryds og tværs og giver plads til børnenes fantasifulde leg.

Zebra kæphest

Susanna  Hansen

Thorsvej 53                8680 Ry
Telefon                21 44 18 01
Mail       
kontakt@mauss.dk
web              www.mauss.dk

Vimpelkæde

Har du spørgsmål til mine modeller, har du brug for en anden størrelse eller en helt anden dragt, er du altid velkommen til at sende en e-mail eller ringe til mig!

Hvis I er en større gruppe eller en institution, kommer jeg gerne forbi og viser dragter og tilbehør frem. Det er også muligt at besøge værkstedet efter aftale.  

 

 

 

 
Syværksted Mauss  ◊  Susanna Hansen  ◊  Thorsvej 53  ◊  8680 Ry  ◊  tel: 21 44 18 01  ◊  e-mail: kontakt@mauss.dk